Mignon ontwerpt ook haar eigen interieur collectie.

Het is een stoere, tijdloze en basic collectie waarvan de eerste prototypes inmiddels zijn uitgebracht.

Wat deze collectie extra leuk maakt is dat er samengewerkt word met andere creatievelingen die ook een passie hebben voor wat ze doen. Dit zorgt ervoor dat je naast dat je elkaar in je kracht zet, je ook geen massa productie gaat creëren maar juist een stukje exclusiviteit.

” De ontwerpen moeten tijdloos zijn, duurzaam en spullen zijn die je je hele leven met je meeneemt” . Aldus Mignon

Hemelbed
Dit prachtige hemelbed is volledig van staal en afgewerkt in een poedercoat. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en het bed word aan huis gemonteerd.

afmeting 160 x 200 prijs 1297,- euro

afmeting 180 x 200 prijs 1397,- euro

afmeting 160 x 220 prijs 1497,- euro

afmeting 180 x 220 prijs 1597,- euro

Levertijd is 8 tot 12 weken.

Ook leverbaar in afwijkende maten neem daarvoor even contact met ons op voor meer informatie.

Fusion bijzettafels
De stalen fusion tafeltjes passen eigenlijk wel in ieder interieur. De ingelegde tegels kan je zelf samenstellen en mixen en matchen en zijn eenvoudig te vervangen.

De tafeltjes zijn verkrijgbaar in drie modellen, vierkant, rechthoekig en een model die je handig over je bank kunt schuiven.

vierkant 245,- euro

rechthoek 295,- euro

bankmodel 295,- euro

Prijzen zijn excl. tegels

Levertijd is 8 tot 12 weken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fusion eettafel
Deze mooie ovalen eettafel is een combi van beton en hout. Een betonlook blad met aflopende rand en ronde houten poten die schuin naar binnen staan.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

afmeting 90 x 200 prijs 1695,- euro

afmeting 100 x 240 prijs 1895,- euro

Levertijd is 8 tot 12 weken.

Ook leverbaar in afwijkende maten, neem daarvoor even contact met ons op voor meer informatie.

Naast onze eigen collectie producten hebben we ook een selectie producten waar wij zelf enorm enthousiast over zijn. Zo leveren en monteren we via ons andere bedrijf Van de Bunt Interieur de Akupanels van het label Woodupp, sierlijsten van Orac Decor en wandpanelen van Dock Four.

De Akupanels van Woodupp zijn akoestische panelen waarmee je een mooie lattenwand of plafond kunt creëren die zeer sfeervol is en tegelijk geluid dempend. De panelen zijn gemaakt met een akoestische vilt gemaakt uit gerecycled plastic en het hout dat gebruikt word is afkomstig uit duurzame bossen.

Wie je ook bent. Waar je ook woont. Jij bent jij en dat wil je tonen. In je woning, in je omgeving, in de plek die jij thuis noemt.
Ga voor je eigen stijl en zet je persoonlijkheid in de verf. Magistraal modern of karaktervol klassiek:met de Orac Decor® collectie tover je je huis om tot een droomplek die barst van karakter. Een unieke plek die zegt wie je bent en hoe jij in het leven staat.

Met de wandpanelen van Dock Four kan je een ruimte een unieke uitstraling geven omdat je de panelen, materialen, kleuren en functionals zelf kunt samenstellen. 

In onze shop kan je de Woodupp panelen bestellen maar je kunt ook contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.