EEN MOOI 2019 GEWENST!

Het jaar is bijna voorbij, wat is dit jaar snel gegaan en wat een hoop veranderingen.

Januari dit jaar besloot ik het iets anders aan te gaan pakken, ik besloot een ‘soort van sabbatical’ in te lassen en daarnaast in mijn eentje zonder personeel verder te gaan.
Ook al was het megadruk geweest en had ik al die projecten niet alleen kunnen draaien, ergens legde de verantwoordelijkheid van personeel een behoorlijk zware druk op mijn schouders en was daar ook de ervaring dat opdrachtgevers toch het liefste met mij wilden werken. Mede daardoor en door ziekte en verlies van dierbaren in de privésfeer had ik dat jaar veel te veel van mezelf gevraagd.

Dat gevaar is er natuurlijk al snel als je echt iets doet wat je leuk vindt om te doen. Maar het voelde daarom voor mij als echt noodzakelijk er dit jaar het gas er even af te halen. Lopende projecten liepen uiteraard door en daar werkte ik met veel liefde aan maar daarnaast was er ook veel ruimte om na te denken over hoe ik nu exact mijn bedrijf verder vorm wilde geven.

Er kwam weer ruimte voor creativiteit en ik had afgelopen jaar weer meer de tijd om te werken aan productdesign en het coachen en begeleiden van startende collega’s. Iets wat ik ook heel erg leuk vind om te doen.

Tussendoor hakten we ook nog de knoop door om van de Achterhoek naar Den Haag te verhuizen, een hele verandering maar vooral een hele leuke!
En naast dat alles heb ik mezelf ook verder mogen ontwikkelen binnen netwerkmarketing en heb ik daarin al verschillende mensen wegwijs mogen maken hoe zij doormiddel van netwerkmarketing een extra (passief) inkomen kunnen genereren.

Ik heb dus zeker niet stil gezeten en vanaf de zomer ben ik ook weer volop aan de slag met een heel aantal mooie projecten en mooie ontwikkelingen binnen Love Your Interior waar ik super dankbaar voor ben.

Nu het einde van dit jaar in zicht is heb ik daarom besloten voor 2019 de weg die ik voor mezelf in 2018 heb ingezet verder voort te zetten. Ik wil graag meer tijd voor mezelf creëren om met product design en het coachen van collega ondernemers bezig te kunnen zijn.

Daarom ben ik in 2019 grotendeels alleen nog maar beschikbaar voor totaalontwerp inclusief realisatie. Hierin ligt echt mijn passie als interieurontwerper en kan ik echt het verschil maken door mijn opdrachtgevers compleet te ontzorgen en hun alles uit handen te nemen. Een investering voor de opdrachtgever, maar wel eentje die al bewezen heeft het meer dan waard te zijn omdat het totaalplaatje uiteindelijk ook echt zo opgeleverd zoals het bedoeld is.

Past een totaal realisatie niet binnen je budget en wil je toch graag mijn expertise, dan zijn er wel andere mogelijkheden om mijn hulp in te schakelen.
Je kunt dan natuurlijk bij mij of een van mijn collega’s een Love Your Interior cursus volgen als je dat leuk vindt, maar ik heb vanaf januari ook de online interieur coach sessie beschikbaar.
Met de online interieur coach sessie bieden we een laagdrempelig advies waarbij jezelf een stukje voorbereiding moet doen, we een skype intake sessie hebben en je vervolgens een digitaal advies ontvangt waar je dan zelf mee aan de slag kunt gaan.

Voor alle adviezen heb ik dus nog maar beperkt ruimte.
Het eerste kwartaal van 2019 zit bijna volgepland wat totaal adviezen betreft. Wil je hier graag gebruik van maken neem dan zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvende intake afspraak in te plannen.

Er zijn maximaal 4 online interieur coach sessies beschikbaar per maand en omdat deze dienst volledig nieuw is heb ik besloten dat als je voor 1 februari jouw online interieurcoach sessie boekt je geen 395,- maar 325,- betaald!
De Interieur coach sessie is ideaal als je advies nodig hebt voor bijvoorbeeld de indeling, kleur en materiaal gebruik. Als je meer balans en eenheid wilt creëren in je interieur of bijvoorbeeld tips wilt over de verlichting.
Dus wil je daarmee begin 2019 aan de slag gaan? Meld je dan snel aan!

Meer weten over wat het exact inhoud? Dan verwijs ik je graag naar de volgende link waar duidelijk staat vermeld wat alles exact inhoud  >>>>>

Wil je graag meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Op de valreep voor de kerst kwam er ook nog een leuke binnenkijker in het tijdschrift Fabulous Mama met ons kersthuis van twee jaar terug! Hieronder het resultaat.

Ook willen we iedereen via deze weg een hele fijne jaarwisseling toewensen en dat 2019 voor jou een prachtig jaar mag worden!