Als klein meisje was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn slaapkamer, regelmatig kreeg alles een andere plek en probeerde ik van alles uit om de mooiste kamer te creëren. Ik werd er zo blij van en kon urenbezig zijn met het stylen, verplaatsen en verschuiven van al mijn spulletjes en meubelen. De meubelen waren er echter minder blij mee want als gevolg van het veelvuldig verschuiven vielen ze letterlijk uit elkaar en kreeg ik na een verhuizing een slaapkamer met helaas alleen nog maar vaste meubelen.

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan want vanaf dat moment ben ik gaan experimenteren met kleuren, kregen wanden regelmatig een ander kleurtje en pakte ik regelmatig andere plekken aan in ons huis als mijn ouders met vakantie waren. Het was een logisch gevolg geweest als ik mij vervolgens volledig op een interieurstudie of designopleiding zou storten, echter ging ik een compleet andere richting uit. De studie kwam er uiteindelijk wel maar heb ik nooit afgerond.

Ik had namelijk nog een passie en dat waren de paarden en op mijn 17e startte ik mijn eerste eigen bedrijf als professional in de paardensport. Dit bedrijf groeide uiteindelijk uit tot een van Nederlands grootste Paardensportcentra in samenwerking met mijn ouders en zus. Iets waar ik enorm trots op ben. Echter werd ik in 2007 ernstig ziek waardoor de Paardensport voor mijzelf fysiek niet meer haalbaar bleek en kreeg mijn leven een totaal andere wending.

Omdat ik geloof dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt en alles uit je leven moet halen besloot ik in 2009 mijn passie voor interieur en ontwerp weer de ruimte te geven. Ik ben verschillende trainingen en masterclasses gaan volgen en inmiddels kan ik zeggen dat het me gelukt is een heel mooi bedrijf te creëren waar ik iedere dag zo ontzettend gelukkig van word!

Onze kracht is het creëren van persoonlijke interieurs, geen standaard oplossingen maar interieurs die passen bij de opdrachtgever, hun wensen en hun manier van leven.

Wil je graag meer informatie of kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op.