Ieder mens is uniek zo ook de wensen voor je interieur of tuin en de mate waarin je graag ondersteund wilt worden. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bespreken we je wensen en bekijken we wat voor jou van toepassing is om tot een goed advies te kunnen komen. Dit advies kan bestaan uit de onderstaande onderdelen en daarnaast is het ook mogelijk wanneer je een aantal tips of trics nodig hebt een afspraak te maken voor een uuradvies in onze studio.

Tarieven
Moodboard

Bij ieder ontwerp starten we met een moodboard. Tijdens het intake gesprek analyseren we je woonsmaak doormiddel van diverse sfeer en kleurkaarten. Op deze manier krijgen we een beeld van wat je mooi vind. Dit vertalen we naar een moodboard en dit moodboard is de basis van het ontwerp.

Plattegrond en aanzichten

Voor het ontwerp maken we plattegronden. Hierin kunnen we verschillende opstellingen laten zien voor de meubelen maar ook voor de keuken, badkamer, tuin of eventuele bouw/verbouwing. Door het werken met 3D programma’s krijg je nog een betere indruk hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien.

Kleuren en materialenplan

Met een kleuren en materialenplan gaan we de ruimte invullen. We kiezen de kleuren bij het ontwerp en de materialen die gebruikt gaan worden. Dit verwerken we in de plattegrond maar we zorgen tevens voor stalen zodat je de kleuren en de verschillende materialen ook echt goed realistisch kunt beoordelen.

Verlichtingsplan

Het belang van goede verlichting wordt vaak nog erg onderschat. Met verlichting kun je echter in iedere ruimte zoveel sfeer creeëren.

Met een goed verlichtingsplan heb je een plan voor goede basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarnaast maken we tevens een overzicht met de geschikte armaturen en lichtbronnen die passen bij jouw ontwerp.

Compleet Interieuradvies


Shoppinglist

Met de shoppinglist heb je een compleet overzicht van de aan te schaffen meubelen, accessoires, verf, behang etc. Door ons grote netwerk kunnen we jou veel zorgen uit handen nemen doordat wij veel direct aan onze klanten kunnen leveren. Maar daarnaast kan je als je dat leuk vind ook heel makkelijk zelf op pad gaan met het overzicht om de benodigde materialen bij elkaar te zoeken.

  Personal shopping

Je ziet door de bomen het bos niet, bent onzeker, of veel te druk om de spullen voor je ontwerp uit te zoeken en te shoppen? Dit kunnen wij natuurlijk ook voor je verzorgen. We kunnen samen gaan maar het is ook mogelijk alles uit handen te geven.

 Realisatie

Wil je het ontwerp laten uitvoeren? Hierin kunnen we ook wat voor je betekenen. We hebben een netwerk aan vakkundige proffesionals die we regelmatig inschakelen bij grote en middelgrote projecten. Je kunt hierbij denken aan schilderwerk, raamdecoratie, tegelwerk, vloeren leggen, maatwerk meubelen etc. Coördinatie van deze projecten is ons niet vreemd, we nemen graag de zorgen uit handen.

Advies nodig? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Samen kijken we naar jouw woonwensen en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen, vervolgens maken we een plan op maat en desgewenst nemen we de gehele realisatie uit handen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!