Napoli collectie

Bij Nilson werken ze al ruim 10 jaar vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van bedden. Ze gebruiken natuurlijke materialen waardoor de bedden gezond en comfortabel zijn. De bedden worden vormgegeven door top ontwerpers. Naast de bedden, maken ze zichzelf ook uniek door accessoires (hoofdborden, meubelen, bedlinnen) te ontwerpen en verkopen.

Nilson heeft een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk “Napoli”. Na maanden onderzoeken en ontwikkelen is er een stijlvolle en eigentijdse collectie ontstaan met hoofdborden en nachtkastjes in vele kleuren en maten. De artikelen van Napoli kunnen ook op maat gemaakt worden.

Hoofdborden

De vierkante panelen zijn samengesteld, elk met bekleedde beukenkoord. Het productieproces duurde lang maar daardoor is het wel een goed product geworden. Het is een uniek, eigentijds ontwerp en het is ook nog een hoogwaardig product. De borden zijn in de meest prachtige kleuren verkrijgbaar en is aantrekkelijk door het prachtige stiksel. Je kan deze hoofdborden in elke interieurstijl een plekje geven. In een klassiek interieur maar ook in een heel strak en modern interieur.

Nachtkastje

Het nachtkastje van de collectie is een strak en afgerond ontwerp. De tafel heeft een open ruimte en een lade, die verkrijgbaar zijn in massief eikenhout of hoogglanslak (alle RAL-kleuren). Het frame kan je in zwart en goud krijgen.

Bron: www.nilsonsbed.nl