Nieuw Interieur Coach sessie

Interieur coach sessie aan huis

Met ingang van april is het mogelijk om een interieur coach sessie aan huis te boeken.

Met een interieur coach sessie helpen wij je op weg naar jouw ideale interieur door antwoord te geven op al je vragen, je te helpen met het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen en mee te kijken naar de huidige knelpunten in je interieur en je van tips en trics te voorzien wat je daarin eventueel kunt aanpassen. Zonder dat je een grote investering hoef te doen voor een compleet interieurplan!

Hoe ziet een interieur coach sessie eruit?

Voorafgaand aan de coach sessie ontvang je van ons per mail een vragenlijst om ons voor te kunnen bereiden op jouw sessie.

Daarnaast ontvangen we graag foto’s en een plattegrond van je huidige interieur en is het verstandig om voor jezelf alvast een moodboard (sfeercollage) te maken die de sfeer weergeeft welke je graag terugziet in je interieur. Hoe je het beste een moodboard kunt maken leggen we je uit in een handige video waarvan je de link en het wachtwoord krijgt opgestuurd.

Na aanleiding van al die informatie kunnen wij de sessie voorbereiden zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd en de juiste kleuren en materialen mee kunnen nemen die we nodig hebben voor jouw advies.

Het advies is mondeling bij jou thuis met een duur van maximaal 2 uur.

De kosten voor een interieur coach sessie bedragen 275,-

Boek je in maart nog een sessie voor de maand april en mei dan betaal je de speciale introductieprijs van 250,-