Interieur
STYLING

In ieder ontwerp is onze klant de rode draad. Wij vinden het belangrijk dat jouw interieur persoonlijk is en weerspiegelt wie jij bent. Of dit nu voor een particulier  of voor een bedrijf is dat maakt voor ons niet uit. Het gaat niet om trends, of dat kleurtje wat op dat moment in de mode is maar het gaat om jouw smaak of datgene wat je uit wilt stralen, dit vertalen we naar een moodboard welke de basis is van ieder ontwerp. Vervolgens gaan we dat vertalen naar het resultaat wat jij voor ogen hebt.

Interieur
ONTWERP

Nieuwbouw, verbouw, badkamer of keuken, we kijken graag met je mee om jouw interieur persoonlijk te maken. Een paar extra ogen en een frisse blik bij een nieuwbouw of verbouw is altijd prettig zodat we in een vroeg stadium al aanpassingen kunnen maken waardoor je mooie zichtlijnen en prettige ruimtes kunt creëren. Aanpassingen waar je zelf misschien niet over na hebt gedacht. Geen standaard keuken of badkamer maar heerlijke leefruimtes die functioneel en creatief zijn ingericht.

TUIN
ONTWERP

Een tuin dat perfect aansluit bij je interieur, je wensen en je smaak.

Bij ieder tuinontwerp is de verbinding van binnen naar buiten de rode draad waardoor je een mooi verlengstuk creëert van de leefruimte binnen naar de leefruimte buiten. Een tuin die sfeervol is, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en welke prettig te onderhouden is.

Product
DESIGN

Maatwerkmeubelen, mooie prints of een artwall kunnen enorm het verschil maken. Geen standaardoplossingen maar oplossingen die speciaal op jouw interieur gericht zijn, persoonlijk en uniek en daarnaast ook praktisch doordat je optimaal gebruik kunt maken van een ruimte en de toepassingen kunt toevoegen die voor jouw situatie belangrijk zijn. We denken graag met je mee buiten de standaard kaders!

Concept
DESIGN

Vooral in deze tijd waarin beleving steeds meer central staat is het van belang je klanten te verleiden met een goed concept. Alleen een mooi of lekker product volstaat niet meer. De klant van tegenwoordig is veeleisend, wil geinspireerd en verleid worden en is bereid daar ook meer voor te betalen.

Met ons team kunnen we samen een concept opzetten wat bij jouw product of dienst past en om deze optimaal tot zijn recht te laten komen en je klanten te verleiden!

MAUREEN BRINKHOF FOTOGRAFIE-10
Wie is
MIGNON

Als klein meisje was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn slaapkamer, regelmatig kreeg alles een andere plek en probeerde ik van alles uit om de mooiste kamer te creëren. Ik werd er zo blij van en kon uren bezig zijn met het stylen, verplaatsen en verschuiven van al mijn spulletjes en meubelen. De meubelen waren er echter minder blij mee want als gevolg van het veelvuldig verschuiven vielen ze letterlijk uit elkaar en kreeg ik na een verhuizing een slaapkamer met helaas alleen nog maar vaste meubelen.

 

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan want vanaf dat moment ben ik gaan experimenteren met kleuren, kregen wanden regelmatig een ander kleurtje en pakte ik regelmatig andere plekken aan in ons huis als mijn ouders met vakantie waren.

 

Het was een logisch gevolg geweest als ik mij vervolgens volledig op een interieurstudie of designopleiding zou storten, echter ging ik een compleet andere richting uit.

 

De studie kwam er uiteindelijk wel maar heb ik nooit afgerond, ik had namelijk nog een passie en dat waren de paarden en op mijn 17e startte ik mijn eerste eigen bedrijf als professional in de paardensport. Dit bedrijf groeide uiteindelijk uit tot een van Nederlands grootste Paardensportcentra in samenwerking met mijn ouders en zus. Iets waar ik enorm trots op ben. Echter werd ik in 2007 ernstig ziek waardoor de Paardensport voor mijzelf fysiek niet meer haalbaar bleek en kreeg mijn leven een totaal andere wending.

 

Omdat ik geloof dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt en alles uit je leven moet halen besloot ik in 2009 mijn passie voor interieur en ontwerp weer de ruimte te geven. Ik ben verschillende trainingen en masterclasses gaan volgen en inmiddels kan ik zeggen dat het me gelukt is een heel mooi bedrijf te creëren waar ik iedere dag zo ontzettend gelukkig van word!

 

Onze kracht is het creëren van persoonlijke interieurs, geen standaard oplossingen maar interieurs die passen bij de opdrachtgever, hun wensen en hun manier van leven.

 

Onze opdrachtgevers zijn tijdens het hele traject nauw betrokken en zijn de rode draad van hun eigen ontwerp zodat zij zodra alles klaar is ook echt het gevoel hebben dat het hun ‘thuis’ is, voor minder dan dat doe ik het niet!