Interieur
STYLIST

In ieder ontwerp is onze klant de rode draad. Als Interieur stylist vind ik het belangrijk dat jouw interieur persoonlijk is en weerspiegelt wie jij bent. Of dit nu voor een particulier  of voor een bedrijf is dat maakt voor ons niet uit. Het gaat niet om trends, of dat kleurtje wat op dat moment in de mode is maar het gaat om jouw smaak of datgene wat je uit wilt stralen, dit vertalen we naar een moodboard welke de basis is van ieder ontwerp. Vervolgens gaan we dat vertalen naar het resultaat wat jij voor ogen hebt.

Interieur
Ontwerper

Nieuwbouw, verbouw, badkamer of keuken, ik kijk graag met je mee om jouw interieur persoonlijk te maken. Een paar extra ogen en een frisse blik bij een nieuwbouw of verbouw is altijd prettig zodat we in een vroeg stadium al aanpassingen kunnen maken waardoor je mooie zichtlijnen en prettige ruimtes kunt creëren. Aanpassingen waar je zelf misschien niet over na hebt gedacht. Geen standaard keuken of badkamer maar heerlijke leefruimtes die functioneel en creatief zijn ingericht.

TUIN
ONTWERPER

Een tuin dat perfect aansluit bij je interieur, je wensen en je smaak.

Bij ieder tuinontwerp is de verbinding van binnen naar buiten de rode draad waardoor je een mooi verlengstuk creëert van de leefruimte binnen naar de leefruimte buiten. Een tuin die sfeervol is, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en welke prettig te onderhouden is.

Product
Designer

Maatwerkmeubelen, mooie prints of een artwall kunnen enorm het verschil maken. Geen standaardoplossingen maar oplossingen die speciaal op jouw interieur gericht zijn, persoonlijk en uniek en daarnaast ook praktisch doordat je optimaal gebruik kunt maken van een ruimte en de toepassingen kunt toevoegen die voor jouw situatie belangrijk zijn. We denken graag met je mee buiten de standaard kaders!

Concept
Designer

Vooral in deze tijd waarin beleving steeds meer central staat is het van belang je klanten te verleiden met een goed concept. Alleen een mooi of lekker product volstaat niet meer. De klant van tegenwoordig is veeleisend, wil geinspireerd en verleid worden en is bereid daar ook meer voor te betalen.

Met ons team kunnen we samen een concept opzetten wat bij jouw product of dienst past en om deze optimaal tot zijn recht te laten komen en je klanten te verleiden!

MAUREEN BRINKHOF FOTOGRAFIE-10
WAAR WIJ VOOR STAAN

Onze stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, een mix van stijlen, een groot gebaar en een persoonlijk karakter.

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar het juiste recept met de juiste ingrediënten voor een prachtig eindresultaat dat eenheid, balans en vooral eigenheid uitstraalt.