Interieurontwerp moderne industriele stijl

Interieurontwerp woning Lichtenvoorde

Voor een mooie ruime woning in Lichtenvoorde mochten we een interieurontwerp maken in moderne industriele stijl.

Na analyse kwam er een moderne en industriële interieurstijl naar voren daarnaast was er de wens voor het gevoel van een leefkeuken en een restyling van deze keuken.

Door een keuken te restylen kan je vaak al een compleet andere andere sfeer creëren zonder dat het een enorme ingreep is. Bij deze keuken hebben we de bovenkastjes weg gehaald en de huidige afzuigkap vervangen door een plafondunit. De kast bij de koelkast is verlengd en heeft nieuwe fronten gekregen.

Door van de keuken meer een gescheiden ruimte te maken hebben we de huidige haard verplaatst en er een doorkijkhaard van gemaakt. Op deze manier heb je plezier van de haard in de woonkamer en tevens in de keuken. Voor in de keuken achter de eettafel hebben we een grote kastenwand ontworpen voor extra opbergruimte en waar tevens plek is voor leuke accessoires.

In de woonkamer hebben we de zithoek omgedraaid en wordt de studeer en zithoek afgescheiden door een half hoge wand met daarin de televisie en ruimte om apparatuur in op te bergen.

 

Date

5 december 2016

Category

Interieurontwerp, Interieurstyling, Maatwerk meubelen